Professionel etageadskillelse

Mange fordele ved etageadskillelse

Etageadskillelser i private boliger, og især i etageejendomme, kan nemt, med stor fordel, isoleres. Typisk isolerer man etageadskillelserne mod kælderen og mod loftet, som er de mest givne på økonomien og komforten. Få foretaget et gratis tjek af, hvad der kan isoleres i jeres bolig/ejendom.

Vi holder til i Skovlunde, og vi hjælper med etageadskillelse i hele København og Nordsjælland. 

Hvordan isolerer man etageadskillelse?

Etageadskillelsen mod kælderen isoleres ved at bore op i etageadskillelsen nede fra kælderen, og indblæse isoleringsgranulat.

Er etageadskillelsen af f.eks. beton og massiv, så vil man ikke kunne indblæse isoleringsgranulat. Her er løsningen derimod montering af isoleringsplader direkte på loftet i kælderen. Vi anbefaler en isoleringsplade med alu-folie, som er nem at vedligeholde, giver mere lys/refleksion, kan aftørres og giver en flot finish (selvom man får et ”sølvloft”).

Etageadskillelsen mod loft (over øverste opvarmede rum) udføres ved hulboring igennem brædderne og indskudsbrædder oppe fra loftet. Der indblæses isoleringsgranulat under og evt. også over indskudsbrædder. Borehuller lukkes pænt med metalrist. Der er ingen gener i beboelsen nedenunder – det er smart!

Vælg at isolere mellem lejligheder

Flere og flere vælger også at isolere etageadskillelser mellem lejligheder. Dette vil mindske kuldebroen ude fra ydermuren, og samtidigt reducere støj fra naboerne. Løsningen vil typisk udføres med isoleringsgranulat, som indblæses.

Metoden vil være mere kompleks og der findes forskellige muligheder for at isolere mellem lejligheder. Dette kræver en besigtigelse og i mange tilfælde en destruktiv test/prøve for at vurdere mulighederne.

I skal ikke tøve med at kontakte os, hvis I har spørgsmål til muligheder inden for etageadskillelse, hulmursisolering, skillevægge, lydisolering eller noget helt andet. Vi står klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988