Facaderenovering der betaler sig​

​Trænger facaden til at blive renoveret, eller kunne du tænke dig at gøre din bolig bedre isoleret? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Stabil Total Isolering ApS har vi mange års erfaring med at udføre facaderenovering som en del af en energioptimeringsplan for huset, men vi renoverer også gerne din facade, hvis der er opstået skader på murværket.

Vi holder selv til i Skovlunde, hvorfra vi kører ud til kunder i hele København og omegn samt i Nordsjælland.

Kombiner din facaderenovering med en isolering

Vi er uddannet energivejleder ved Teknologisk Institut, og vi har derfor et stort fokus på både energioptimering og facadeisolering, og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med din facaderenovering. Vi er autoriseret ISOVER indblæser og facadeisolatør, og vi har dermed de rette kompetencer til at isolere din facade i forbindelse med renoveringen – og det kan godt betale sig.

Når vi udfører isolering af din facade i forbindelse med en renovering, får du bl.a.:

  • En smuk husfacade
  • Et bedre indeklima
  • Færre problemer med fugt
  • Mindre støj indenfor
  • En lavere varmeregning

Når vi isolerer facaden, foregår det udvendigt. Det betyder, at vi opsætter isoleringen på ydervæggen, og efterfølgende pudser vi og maler facaden, så den fremstår så flot som ny.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på en facaderenovering afhænger i høj grad af, hvor stor en del af facaden der skal renoveres, og om renoveringen skal kombineres med en isolering. Du kan dog altid forvente at få en billig pris på arbejdet, når du vælger at lade os varetage opgaven, og samtidig kan investeringen hurtigt være tjent ind igen i form af en lavere varmeregning.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller energivejledning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 97 57 66 eller e-mail stabil@stabil.dk, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en facaderenovering, der eventuelt er kombineret med en isolering, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning omkring, hvordan du kan energioptimere din bolig.

​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988