Facadeisolering med Isover

Facadeisolering er en udvendig isolering, hvor isoleringen opsættes på ydervæggen og efterfølgende pudses og males, så bygningen fremstår så smuk som før.

Den optimale Isoleringsmetode​ med facadeisolering

Isolering er facaden bidrager ikke kun til en lavere varmeregning, men har en hel liste af positive fremtidseffekter for dit hus eller bygning - herunder:

  • Du får et bedre indeklima
  • Du får færre fugtproblemer
  • Husets facade får en smukkere overflade
  • Der kommer mindre støj indendøre, når du isolerer facaden
  • Din varmeregning bliver lavere

Se priser - klik her​

Alle slags bygninger facadeisoleres

Hos Stabil Total Isolering ApS har vi mange års erfaring med facadeisolering af villaer, etageejendomme og større virksomheder. Vi har dermed den rutine og erfaring, som sikrer, at vi kan håndtere enhver udfordring.

Der er mange forskellige løsninger på en facadeisolering, så ring til os på telefon 44 97 57 66 og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop den form for facadeisolering, du har brug for.

Vi udfører facadeisolering i København og resten af Nordsjælland.​

Se to eksempler på facadeisolering herunder:​

Etageejendommen

Fugtproblemer, kolde lejligheder, og et alt for stort varmetab gav bygherren anledning til at opsætte Isover facadeisolering på etageejendommens 600 kvm store gavl.

Resultatet blev en flot, pudset facade, der har fået facadeisolering med 100 mm Isover.

På bygningens nederste meter blev der ilagt ekstra armeringsnet og lavet kantsten for at beskytte bygningen mod stød og hærværk.

(Arkitekt: Triarc Arkitekter, København)

(Entreprenør: Stabil Total Isolering ApS)

Parcelhuset

Bygherren ønskede at gøre noget ved problemer med kolde trægulve og ydervægge - men samtidigt bevare villaens flotte gule farve på de pudsede ydervægge.

Resultatet blev en gennemført flot villa, hvor Isover Facadeisolering blev ført helt ned under terræn, isoleret med 80 mm Isover. Flotte detaljer og gennemførte afslutninger sikrer en løsning, der vil holde villaen lun og smuk i mange år fremover.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

​Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelse på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988