Facadeisolering med ISOVER

Få foretaget en udvendig isolering af din bygning

Facadeisolering er en udvendig isolering, hvor man blandt andet foretager en isolering af ydervæg, og efterfølgende pudses og males den, så bygningen fremstår så smuk som før. Med udvendig isolering beskytter det dig og din familie fra at fryse, når det er koldt, og når isoleringen er god, hjælper det også til, at varmen eller elektriciteten i din bolig ikke ændrer sig over tid.

Vi tilbyder isolering af facade for både private husejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Skovlunde samt i hele København og Nordsjælland.

Vores isoleringsfirma gør brug af ISOVER glasuld, hvor 94-96 % består af 75 % genbrugsglas, som f.eks. kan være fra knuste bilruder eller knuste vinduesglas. De resterende 4-6 % ISOVER glasuld består af hjælpestoffer, hvilket f.eks. kan være olie, silikone og binder, der holder sammen på glasfibrene.

Den optimale isoleringsmetode​ til facaden

Isolering af facaden bidrager ikke kun til en lavere varmeregning, men har en hel liste af positive fremtidseffekter for dit hus eller bygning - herunder:

  • Du får et bedre indeklima
  • Du får færre fugtproblemer
  • Husets facade får en smukkere overflade
  • Der kommer mindre støj inden døre, når du isolerer facaden
  • Din varmeregning bliver lavere – da ny ISOVER er med til at isolere desto bedre, det er.

​​

Alle slags bygninger facadeisoleres

Hos Stabil Total Isolering ApS har vi mange års erfaring med udvendig isolering af villaer, etageejendomme og større virksomheder. Vi har dermed den rutine og erfaring, som sikrer, at vi kan håndtere enhver udfordring. Så er du på udkig efter en virksomhed, der kan isolere din bygning, så skal du ikke være bleg for at kontakte os for at høre mere omkring facadeisolering. Det gælder også, hvis du er på udkig efter hulmursisolering eller isolering af loft!

Der er mange forskellige løsninger på en facadeisolering, så ring til os på telefon 44 97 57 66 og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop den form for facadeisolering, du har brug for.

Vi udfører udvendig isolering af facader på private hjem, etageejendomme og virksomheder i København og Nordsjælland.​ Vi har specielt mange kunder fra Skovlunde.

Etageejendommen

Inden vi isolerede denne etageejendom, var der fugtproblemer, lejlighederne var kolde, og der var et alt for stort varmetab, som gav byggeherren en anledning til at opsætte ISOVER facade-isolering på etageejendommens 600 kvm store gavl.

Som man kan se på ovenstående billede, så fik etageejendommen, ud over at få opsat 100 mm tyk ISOVER facadeisolering, også finpudset facaden, hvilket gav etageejendommen et fint og nyt look.

På etageejendommens nederste meter blev der også ilagt et ekstra armeringsnet og lavet kantsten for at beskytte bygningen mod stød og stærkt hærværk.

Arkitekten på bygningen er: Triarc Arkitekter, København, som har tegnet og arbejdet på mange boliger, erhverv, institutioner og kulturcentre.

Entreprenøren på bygningen er os - Stabil Total isolering ApS – som er specialiseret og autoriseret inden for isoleringsopsætning i mange kategorier.​

Da vi begyndte på at isolere parcelhuset, var det et problem for bygherren, at trægulvet og ydervæggene var kolde. Derfor ville han gerne gøre noget ved dette.

Det var vigtigt for bygherren, at parcelhusets flotte gule vægge blev bevaret, da han syntes, at farven var den helt rigtige.

Da vi var færdige med parcelhuset, blev resultatet til en flot og gennemført villa, hvor ISOVER facadeisolering blev ført helt ned under terræn, isoleret med 80 mm ISOVER.

Med flotte og gennemførte detaljer vil denne bolig nu i mange år forblive varm og hyggelig.

For videre information omkring hvordan vi gør brug af vores facadeisolering, kan du ringe til os på telefon 44 97 57 66 eller skrive til os på e-mail stabil@stabil.dk.

Hvad koster facadeisolering?

Facadeisolering kan variere meget i pris. Det kommer helt an på projektets omfang, og hvor meget der skal isoleres. Derfor kan det være svært at sætte en standardiseret pris. Ønsker du at få en pris på din isoleringsopgave? Så kontakt os og få et gratis tilbud!​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988