Facadeisolering med Isover

Facadeisolering er en udvendig isolering, hvor man blandt andet foretager en isolering af ydervæg og efterfølgende pudses og males den, så bygningen fremstår så smuk som før. Med uafvendelig isolering beskytter det dig og din familie fra at fryse når det er koldt, når isoleringen er god, hjælper det også til at varmen eller elektriciteten i din bolig ikke ændre sig over tid.

Vores isoleringsfirma gør os brug af ISOVER glasuld, hvor 4-96% består af 75% genbrugsglas, som f.eks. kan være fra knuste bilruder eller knuste vinduesglas. De resterende 4-6% ISOVER glasuld, består af hjælpestoffer, hvilket f.eks. kan være olie, silikone og binder, der holder sammen på glasfibrene.

Den optimale Isoleringsmetode​ med facadeisolering

Isolering af facaden bidrager ikke kun til en lavere varmeregning, men har en hel liste af positive fremtidseffekter for dit hus eller bygning - herunder:

  • Du får et bedre indeklima
  • Du får færre fugtproblemer
  • Husets facade får en smukkere overflade
  • Der kommer mindre støj inden døre, når du isolerer facaden
  • Din varmeregning bliver lavere – da nu ISOVER er med til at isolere desto bedre det er.

​​

Alle slags bygninger facadeisoleres

Hos Stabil Total Isolering ApS har vi mange års erfaring med facadeisolering af villaer, etageejendomme og større virksomheder. Vi har dermed den rutine og erfaring, som sikrer, at vi kan håndtere enhver udfordring. Så er du på udkig efter en virksomhed der kan isolere din bygning, så skal du ikke være bleg for at kontakte os, for at høre mere omkring facadeisolering. Det gælder også hvis du er på udkig efter hulmursisolering eller isolering af loft!

Der er mange forskellige løsninger på en facadeisolering, så ring til os på telefon 44 97 57 66 og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop den form for facadeisolering, du har brug for.

Vi udfører facadeisolering på private hjem, etageejendomme og virksomheder i København og Nordsjælland.​ Vi har specielt mange kunder fra Skovlunde.

Se to eksempler på facadeisolering herunder:

Etageejendommen

Inden vi isolerede denne etageejendom, var der fugtproblemer, lejlighederne var kolde og der var et alt for stort varmetab, som gav byggeherren en anledning til at opsætte ISOVER facadeisolering på etageejendommens 600kvm store gavl.

Som man kan se på ovenstående billede, så fik etageejendommen, udover at få opsat 100mm tyk ISOVER facadeisolering, også finpudset facaden, hvilket gad etageejendommen et fint og nyt look.

På etageejendommens nederste meter blev der også ilagt et ekstra armeringsnet og lavet kantsten, for at beskytte bygningen mod stød og stærkt hærværk.

Arkitekten på bygningen er: Triarc Arkitekter, København, som har tegnet og arbejdet på mange boliger, erhverv, institutioner og kulturcentre.

Entreprenøren på bygningen er os - Stabil Total isolering ApS – som er specialiseret og autoriseret inden for isolerings opsætning i mange kategorier.​

Parcelhuset

Da vi begyndte på at isolere parcelhuset, var det et problem for bygherren at trægulvet og ydervæggene var kolde, derfor ville han gerne gøre noget ved dette. 

Det var vigtigt for bygherren at parcelhusets flotte gule vægge blev bevaret da han syntes at farven var helt den rigtige.

Da vi var færdige med parcelhuset, blev resultatet til en flot og gennemført villa, hvor ISOVER facaderenovering blev ført helt ned under terræn, isoleret med 80mm ISOVER. 

Med flotte detaljer og gennemførte detaljer, vil denne bolig nu i mange år forblive varm og hyggelig.

For videre information omkring hvordan vi gør brug af vores facadeisolering, kan du ringe til os på telefon: 44 97 57 66, eller skrive til os på mail: stabil@stabil.dk

​Hvad koster facadeisolering?

Facadeisolering kan varierer meget i pris. Det kommer helt an på projektets omfang og hvor meget der skal isoleres. Derfor kan det være svært at sætte en standardiseret pris. Ønsker du at få en pris på din isoleringopgave? Så kontakt os og få et gratis tilbud!​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988