Stabil Total Isolering - alt i isolering​

Bygningsisolering

Vores isoleringsfirma udfører alt inden for bygningsisolering. Vi er specialiseret (autoriseret Isover Isolatør) indenfor indblæsningsopgaver med isoleringsgranulat fx hulmursisolering, isolering af etageadskillelser, lofter, skunke, skråvægge og mange andre typer isoleringsopgaver, hvor granulat er særligt velegnet.

Isover facadeisolatør

Vi er også autoriseret Isover facadeisolatør. Isovers Facadekoncept er udviklet til et hav af muligheder, både til lette (fx træ/spånplade) og tunge (beton/mursten) konstruktioner.

Påtænker man at renovere sine ydermure (fx male eller ny puds mv.), skal man overveje Isovers Facadekoncept da man får den bedst tænkelige isolering af ydervægge, samtidig med et flot pudset resultat, der holder mange år frem. Besparelserne er også værd at tage med, da man typisk efter en årerække vil have tjent investeringen ind.​

Stabil Total Isolering ApS er autoriseret Isover isolatør

Halvér dit Varmeforbrug:​

hus1
hus2

Stabil Total Isolering ApS

har udført bygnings- og teknisk isolering siden 1961.

Vi har i dag administration og lager centralt placeret i Skovlunde. Vi er et autoriseret Isover facade (bl.a. i forbindelse med facaderenovering) & indblæsning firma. Vi lægger stor vægt på kvalitet, detaljer og korrekt fagmæssigt udført arbejde.

Stabil Total Isolering ApS

er Danmarks første, der har indblæst Isover (Isover hed tidligere Glasuld). Vi har 4 effektive dieselmaskiner til indblæsning af Isover, og vi har f.eks. indblæst Isover i ca. 60 meters højde i den gamle HK-bygningen ved Københavns havn. Vore veluddannede medarbejdere udfører hver dag isoleringsarbejde med indblæsning af Isover.

Vi gennemgår Deres ejendom, udarbejder et uforpligtende tilbud, kontakt os!​ 

stabil@stabil.dk eller 44 97 57 66.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988