​Hulmursisolering

Et af vores bedste kompetenceområder er hulmursisolering, og denne form for isolering kan medvirke til et bedre indeklima og en nedsættelse af varmeforbruget.

Med en hulmursisolering får du ikke blot en god fremtidsinvestering i dit hus, du gavner også miljøet, da det giver en markant nedsættelse af CO2-udslippet.

Flere års erfaring med hulmursisolering

Hos Stabil Total Isolering ApS har vi flere års erfaring med isoleringen af hulmuren. Vi kan give dig det bedste tilbud på netop det, du skal bruge for at få den optimale isoleringsløsning.

Ved en hulmursisolering indblæses isoleringsmaterialet ind i hulmure i villaer, etageejendomme eller større virksomhedsbygninger.

Isolatøren kan udføre hulmursisolering af hulmur med specialudstyr, og indblæse Isover granulat i hulmuren. Det giver varmebesparelse og bedre indeklima i hele huset. Det giver desuden en markant nedsættelse af dit CO2-udslip, hvilket gavner miljøet.

Isover er et anerkendt hulmursisoleringsmateriale hovedsagligt af genbrugsglas, som opfylder alle de krav, man kan stille til en god hulmursisolering.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefo 44 97 57 66 for et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi gennemgår, hvordan I kan få en bedre isolering. Kontakt os pr. mail. for et uforpligtende tilbud.

Selvom vi har adresse i Skovlunde, kører vi ud til hele København og Nordsjælland. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os - vi kører gerne ud og hjælper dig.​

Til højre kan du læse, hvordan den form for hulmursisolering, vi bruger, fungerer.​​

Hulrumsfyld​

​Isover Granulat, anvendes

til maskinel, efterfølgende isolering af bl.a.

hulmure, lofter og etageadskillelser m.m.​

Høj Hulmursisoleringsevne

Isover granulat har et meget lavt varmeledningstal, som attesteres og løbende kontrolleres af uvildig kontrolenhed, som stikprøve kontrol. Vi bruger Isover granulat til hulmursisolering, som opstiller alle de krav, man kan stille til en god isolering.

Brug af Isover giver ingen fugtproblemer og angribes ikke af mikroorganismer som svamp og fugt. Det er lugtfri og indeholder ikke næring for skadedyr og derudover er det ikke brændbart og øge konstruktionens brandmodstand.

Bedre indeklima

Ingen fugtproblemer

Forsøg har vist, at Isover til isolering af teglsten ikke udsættes for fugtnedslag på grund af diffusion, idet eventuel fugt optages og afgives af facademuren.

Uorganisk - uforgængeligt

Isover hulmursisolering angribes ikke af mikroorganismer som for eksempel svamp eller mug. Er lugtfri, renlig og indeholder ikke næring for skadedyr.

Ubrændbar

Isover hulmursisolering er ubrændbar efter DS418, og øger konstruktionens brandmodstand​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

​Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelse på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988