​Hulmursisolering

Et af vores isoleringfirmas bedste kompetenceområder er hulmursisolering, og denne form for isolering kan medvirke til et bedre indeklima og en nedsættelse af dit varmeforbrug.

Med en hulmursisolering får du ikke blot en god fremtidsinvestering i dit hus, du gavner også miljøet, da det giver en markant nedsættelse af CO2-udslippet der normalt ville komme fra dit hus.

Flere års erfaring med hulmursisolering

Hos Stabil Total Isolering ApS har vi flere års erfaring med isoleringen af hulmuren. Vi kan give dig det bedste tilbud på netop det, du skal bruge for at få den optimale isoleringsløsning, uanset boligform.

Ved en hulmursisolering indblæses isoleringsmaterialet ind i hulmure om det så er villaer, etageejendomme eller større virksomhedsbygninger så står vi hos Stabil Total Isolering ApS altid klar til at hjælpe dig.

Vores isolatør kan udføre en hulmursisolering af hulmur med specialudstyr, og indblæse ISOVER granulat i hulmuren.

Det giver en bedre varmebesparelse og et bedre indeklima i hele huset. Det giver desuden en markant nedsættelse af dit CO2-udslip, hvilket gavner miljøet.

ISOVER er et anerkendt hulmursisoleringsmateriale hovedsageligt af genbrugsglas, som opfylder alle de krav, man kan stille til en god hulmursisolering.

Hulrumsfyld

ISOVER Granulat, anvendes til indblæsning i hulmure og etageadskillelser. Hulrumsisoleringen blæses for det meste ind udefra , uden gener for dig eller de andre omkringboende.

Høj Hulmursisoleringsevne

ISOVER granulat har et meget lavt varmeledningstal, som attesteres og løbende kontrolleres af uvildig kontrolenhed, som stikprøvekontrol. Vi bruger ISOVER granulat til hulmursisolering, som opstiller alle de krav, man kan stille til en god isolering.

Brug af ISOVER giver ingen fugtproblemer og angribes ikke af mikroorganismer som svamp og fugt. Det er lugtfrit og indeholder ikke næring for skadedyr og derudover er det ikke brændbart og øge konstruktionens brandmodstand

​Isover Granulat, anvendes

til maskinel, efterfølgende isolering af bl.a.

hulmure, lofter og etageadskillelser m.m.​

Bedre indeklima

Ingen fugtproblemer

Mange forsøg har vist, at ISOVER til isolering af teglsten, ikke udsættes for fugtnedslag på grund af diffusion, idet eventuel fugt optages og afgives af facademuren.

Uorganisk - uforgængeligt

ISOVER hulmursisolering angribes ikke af mikroorganismer som for eksempel svamp eller mug. Er lugtfri, renlig og indeholder ikke næring for skadedyr.

Ubrændbar

ISOVER hulmursisolering er ubrændbar efter DS418, og øger konstruktionens brandmodstand

Hvad koster hulmursisolering?

hulmursisolering kan varierer meget i pris. Det kommer helt an på projektets omfang og hvor meget der skal isoleres. Derfor kan det være svært at sætte en standardiseret pris. Ønsker du at få en pris på din isoleringopgave? Så kontakt os og få et gratis tilbud!​​

Få et uforpligtende tilbud

For et uforpligtigende tilbud kan du altid kontakte os på telefon: 44 97 57 66 for at vide mere omkring et uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi gennemgår, hvordan I kan få en bedre isolering.

Ellers kan du kontakte os pr. mail: stabil@stabil.dk eller via vores kontaktformular for et godt og uforpligtigende tilbud.

Selvom vi har adresse i Skovlunde, kører vi ud til hele København og Nordsjælland.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os - vi kører gerne ud og hjælper dig.

Til højre kan du læse, hvordan den form for hulmursisolering, vi bruger, fungerer.

​​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988