Efterisolering af loft tilbydes

Spar penge på varmeregningen og få et forbedret indeklima

Kunne du tænke dig at få et bedre indeklima, bekæmpe skimmel og samtidig spare penge på varmeregningen? Så kan en efterisolering af loft være en rigtig god løsning for dig. Hos Stabil Total Isolering ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for alle former for isoleringsarbejde, herunder også loftisolering, som vi udfører for både private husejere og erhvervskunder.

Fra vores base i Skovlunde kører vi ofte ud til opgaver for vores kunder i København og Nordsjælland.

Vi isolerer med ISOVER

Når vi isolerer, anvender vi udelukkende materialer af høj kvalitet fra anerkendte producenter. Den bedste loftisolering udføres med granulat, og derfor benytter vi os af ISOVER granulat til efterisolering af loft. Det er den mest effektive og bedste løsning, så du kan få det bedst mulige resultat.

5 gode grunde til at isolere med ISOVER granulat

Vores isoleringsløsninger har en række forskellige fordele, i og med at vi isolerer med ISOVER granulat. Her kan især fremhæves 5 konkrete fordele ved dette isoleringsmateriale:

  1. Det bevarer isoleringsevnen på dit loft
  2. ​Det er uforgængeligt
  3. ​Det skal ikke tilskæres og danner derfor ikke kuldebroer
  4. ​Det er prisbilligt i forhold til ruller og batts
  5. ​Det er ikke brandbart og klassificeret iht. DS418

​Sådan foregår vores efterisolering af loft

Vores efterisolering af loft kan udføres både hurtigt og effektivt.

Vi starter med at lægge ISOVER-ruller ud langs tagudhænget for at sikre ventilationsåbningerne. Derefter udlægger vi ISOVER granulatet med vores specialmaskine, som nemt og hurtigt fordeler isoleringsmaterialet jævnt ud over hele loftet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din loftisolering

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på efterisolering af loft eller en anden form for isoleringsarbejde på din bygning. Vi sikrer dig et professionelt resultat i en høj kvalitet til en skarp pris, og vi står altid gerne til rådighed for dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for kyndig rådgivning og vejledning.

Der findes også andre former for efterisolering, herunder både isolering af gulv, kælder, vinduer og facade, som vi naturligvis også kan være behjælpelige med.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988