Loftisolering med granulat udføres​

Ved at isolere loftet, tænker du både på miljøet og sparer penge på varmeforbruget. Hos Stabil Total Isolering i Skovlunde er vi eksperter på området, og gennem kyndig vejledning hjælper vi dig med at finde den bedste løsning på isolering af loftet på netop dit hus.

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter, når vi skal lave loftisolering. Det betyder, at du har en ekstra sikkerhed for, at loftisoleringen har en optimal virkning.

Den bedste loftisolering foregår med granulat

Ved at bruge Isover granulater bruger vi den bedste og mest effektive løsning. Det er en isoleringsløsning, der både er hurtig og effektiv fordi:

  • Det bevarer isoleringsevnen på loftet
  • Isoleringen skal ikke tilskæres og danner derved ikke kuldebroer i loftisoleringen
  • Det er uforgængeligt
  • Isoleringen er ikke brandbar og klassificeret iht. DS418
  • Denne form for loftisolering er prisbilligt i forhold til batts/ruller

Nemt at isolere loftet​

Med Isover granulat foregår loftisoleringen nemt og hurtigt. Først sikres ventilationsåbningerne i taget ved at lægge Isover-ruller ud langs tagudhænget. Derefter udlægges Isover Granulat med en specialmaskine, der hurtigt og nemt fordeler isoleringen jævnt ud over loftet.

Lader du os stå for loftisoleringen, får du et resultat, hvor kvaliteten er i top og prisen i bund. Kontakt os på telefon 44 97 57 66 og få et gratis og uforpligtende tilbud på loftisolering i København og på resten af Nordsjælland.​

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

​Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelse på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988