Fjernelse af skimmelsvamp ved hjælp af isolering

Få et bedre indeklima uden skimmelsvamp

Har du problemer med skimmelsvamp i boligen? Så er du langt fra alene. Rigtig mange danskere døjer med skimmelsvamp i deres hjem eller i deres erhvervsbygninger. Det er især fugt i bygningerne, der kan fremme væksten af skimmelsvamp, og som dermed også kan give et dårligt indeklima. Derfor kan en isolering af bygningen være den rette løsning til at få et bedre indeklima og til fjernelse af skimmelsvamp.

Hos Stabil Total Isolering ApS tilbyder vi alle former for isoleringsarbejde for vores kunder, som både dækker over private husejere og erhvervskunder. Vi tilbyder dermed også isolering i din bygning, så du kan undgå skimmelsvamp og nyde glæderne ved at bedre indeklima. Det kan for eksempel være i Skovlunde, København eller et sted i Nordsjælland.

Vælg mellem flere forskellige typer isolering

Vi er en autoriseret isolatør, der kan tilbyde alle former for isolering. Vi tilbyder blandt andet:

Alt vores isoleringsarbejde bliver udført med ISOVER granulat, som ikke optager fugt, og som gør, at for eksempel svamp og mug ikke kan leve i materialet. ​

Isolering til afrensning og fjernelse af skimmelsvamp

Vi kan både tilbyde isolering til afrensning såvel som fjernelse af skimmelsvamp, ligesom du med den rette isolering kan forebygge, at der kommer svamp i dit hjem som følge af et fugtigt indeklima. En af de helt store fordele ved dette er, at du får et bedre indeklima, hvor det er sundt og rart at opholde sig.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Der er flere forskellige muligheder, når du kunne tænke dig et hjem fri for skimmelsvamp og med et forbedret indeklima samt en lavere varmeregning. Kontakt os derfor gerne i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din bygning eller for at indhente et uforpligtende tilbud med en pris på din opgave. 

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Kontaktoplysninger
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Vurderet 5/5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook

Stabil Total Isolering ApS.  CVR-NR.: 15017988